Facebook kapcsolat

Támogatók

LinkBank

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

0
0
0
1
8
4
6

Szülő, gyermek coaching

Szülő gyermek coaching

Vannak pillanatok, mikor úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk gyermekünkkel nem igazán működik. Nem értjük mi történt, hol csúszott el a dolog és úgy érezzük, hogy mi már mindent megpróbáltunk. Ötletünk sincs, hogyan tovább... Ilyenkor jó lenne valamiféle segítség, iránymutatás, mankó... ez csak egy példa, amire megoldást adhat a szülő gyerek coaching. 

 

 

Ennek a problémának az oka legtöbbször abban rejlik, hogy a szülő és a gyermek is más-más elvárásokkal rendelkező társadalmi környezetben nőtt/nő fel. Míg mi például még mobiltelefonról nem is hallottunk tizenévesen, addig gyermekeink beleszülettek egy olyan világba, ahol felgyorsult az információ áradat és el lehet veszni a valóság és a digitális világ között... Így a mi megszokott rutinjaink előfordulhat, hogy számukra már nem egyértelműen használhatóak.

 

Egy szülő gyerek coaching folyamat keretében olyan új szempontokra világíthatunk rá, amelyek segítségével a szülő és a gyermek jobban megérthetik egymást, így könnyebben tudnak bizalmat kialakítani egymás iránt megalapozva ezzel a biztos szülő gyerek kapcsolatot, ami végig kísérheti őket a felnőtté válás útján.

 

Ha a szülő gyerek kapcsolatot egy várként képzeljük el, akkor mondhatjuk, hogy a szülő gyerek coachingok alkalmával a szülők a gyerekekkel együtt, közös munkával fektethetik le az alapokat és építhetik meg a falakat, amiket a közös élet során a szülők és a gyerekek együtt tölthetnek majd meg tartalommal. Így a jövőkép egy kiegyensúlyozott, összetartó boldog család:

 

Míg praxisom beindul, addig is szeretnék blogomban olyan cikkekkel kedveskedni Nektek, mely ezt a biztonságos kapcsolatot elősegítheti az életetekben. Természetesen a cikkekben nem lehet személyreszabott megoldásokkal szolgálni, mert minden ember más és más szemüvegen át látja a világot, ezért is szeretnék majd személyes szolgálatotokba állni a közeljövőben.

A praxis indításom előtt is szeretettel várom megkereséseteket a következő email címemen: gyalog.hortenzia@gmail.com

Szeretném figyelmetekbe ajánlani facebook csoportomat, ahol egy kis közösség kezdi kibontani szárnyait, megalapozva a jövőre nézve egy összetartó, egymást segítő társaság kialakulását: https://www.facebook.com/groups/azujgeneracio/

A csoporthoz tartozó facebook oldalt ugyanazon a néven pedig itt találhatjátok: https://www.facebook.com/azujgeneracio/

 

Honlap készítés