Facebook kapcsolat

Támogatók

LinkBank

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

0
0
0
1
8
4
6
Blog
2017.10.24 13:06

Hogyan működünk mentálisan?

Hogyan működünk mentálisan?

Minden ember szeretne boldog lenni az élete minden területén! Ha jól érzed magad és kiegyensúlyozott vagy, akkor tudsz koncentrálni arra, hogy elérd a kitűzött célodat! 


Amíg úgy érzed, hogy mindenki ellened áskálódik és semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, nem tudsz - nincs időd a sok negatív gondolat miatt - arra koncentrálni, amit el szeretnél érni...először mindig az az első lépés, hogy fogadd el a helyzeted, amiben éppen vagy! Na ez kegyetlen nehéz tud lenni, ha éppen teljesen padlón vagy. Hitel, hitel hátán, a mérleg majd kiugrik a súlyod alatt, a párkapcsolatod épphogy össze nem omlik, mindig veszekedtek, most szűnt meg a munkahelyed, stb...de még ilyenkor is lehet, sőt KELL venni egy nagy levegőt és megtalálni az élet apró örömeit és mással nem törődni, csak azzal, hogy a lelki békéd meglegyen! Ehhez nagyon sok jó módszer van, amit a későbbiekben részletesen bemutatok Nektek! És ha van egy csoport, ahol meghallgatnak és támogatnak, még könnyebb lesz az egész!

 


Ha már megvan a lelki békéd, akkor ki kell tűznöd azt a célt, amit el szeretnél érni...ha ezt leírod, akkor tudatosítod magadban igazán! Ha megvan a célod, akkor meg kell találnod a mozgató rugódat, a miértedet, ami visz előre és előre, egyre közelebb a megvalósításhoz. Na de hogyan tudod megvalósítani a célodat? Meg fogod látni, hogy ez már majd jön magától! Ha mindennap leírod a célodat és elképzeled hogy már meg is valósítottad és átéled az érzést, milyen jó is lesz akkor Neked, hidd el a gondolkodásod arra fog öszpontosítani, hogy hogyan is tudod elérni azt! Ha megvan a célod és tudod, hogy miért akarod azt elérni és azt a miértet jól választod meg, az fog téged előre hajtani!!! Minden nap képzeld el, hogy már elérted a célodat és ez milyen jó érzéssel fog eltölteni. Éld át azt az érzést, amit a célod elérése fog okozni! És ne feledd, mindig kell egy reális határidőt adnod a célod eléréséhez, mert különben az emberi elme képes halogatni és ezt nem szabad megengednünk!

 


Itt egy hétköznapi példa: Le szeretnék fogyni 10 kilót, mert a kedvenc ruhám nem jön rám és azt szeretném felvenni szilveszterkor. Ha nagyon nagyon szeretnéd azt a ruhát szilveszterkor magadon látni, írd le a célodat és azt is, hogy miért akarod elérni, majd határozd meg az elérés dátumát. Ezután csukd be a szemed és képzeld el, ahogy 10 kilóval könnyebben abban a csodás ruhában úgy pörögsz a szilveszteri bál parkettjén, mint egy hercegnő. Mindenki csodálattal néz, hogy milyen gyönyörű vagy és a párod is sugárzik a büszkeségtől, hogy veled táncolhat! Az érzés, ami ilyenkor előtör belőled, ez fog igazán elindítani az úton...és ha mindennap szánsz időt erre, csodás változásokat fogsz tapasztalni az életedben...Megér egy próbát? Szerintem igen!

  

Honlap készítés