Facebook kapcsolat

Támogatók

LinkBank

Fórum

Nincsenek témák!

Látogató számláló

0
0
0
1
8
4
6
Blog
2017.10.24 13:00

Bemutatkozás

Bemutatkozás!

Sziasztok!

 

 

Gyalog Hortenzia vagyok, de hívjatok csak Ziának. Egy ideje azt vettem észre az életemen, hogy stagnál...nem javul semmit, igaz nem is romlik...de semmi eredményt nem voltam képes elérni...sőt! Bele sem kezdtem semmi újba, mert úgy éreztem, hogy úgy sem sikerül...aztán rájöttem, hogy ezzel a hozzáállással nem is fog! Pár anyukával karöltve elmentünk egy hétvégére kikapcsolódni és ott egyikük elmesélte, hogy milyen pozitív változásokon ment keresztül az élete, mióta erre tudatosan figyel és személyiségfejlesztő könyveket olvas. Egy másik kedves anyuka pedig elmesélte, hogy neki az álma vált valóra, miután megnézte a Titok című filmet és az megváltoztatta a gondolkodását. Ők nagyon ügyesek, hogy nekik egyedül is sikerült. Viszont sokunknak kell egy csapat, ahol a tagok motiválják egymást és mikor úgy érezzük, hogy vége, ennyi volt...akkor karon fognak és hisznek bennünk és ez akkora erőt ad, hogy tovább tudunk haladni a kitűzött cél felé! Szeretnél egy ilyen csapatba tartozni? Én nagyon!!! Hát kezdjük el együtt!!!

Hazamentem és megnéztem a filmet, amit ajánlottak, brutális hatása volt!!! Ha szeretnéd az életedet pozitív irányba mozdítani, kezd ezzel a filmmel és tartozz közénk! :)

Szeretnélek megismertetni benneteket minden olyan lehetőséggel, technikával, amit ha beépítetek az életetek bármely részébe, pozitív irányban fog elmozdulni!

A blog címe alatti idézet mindent elmond, de hogyan tudunk valamiben annyira erősen hinni, hogy megváltoztasson bármit is az életünkben?

Hiszem azt, ha van egy közösség, ahol mindenki megoszthatja a másikkal sikereit vagy kudarcait és engedi, hogy a többiek tanulhassanak Tőle vagy segítsenek neki, az a közösség minden tagjára nézve ugyanolyan pozitívan hat! Együtt mindig könnyebb!!! Gyere és tartozz közénk Te is!

Nyilván, ha egy blog elindul, még nincs olvasója, de ez hamarosan másképp lesz :) Ezért a későbbiekben, ha már vagyunk páran, a Facebookon indítok egy csoportot, ahol interaktívan tudunk egymással kommunikálni és hiszem, hogy sok mindenben fogok tudni Nektek segíteni!

 

 

 

 

Honlap készítés